Om du enten trenger omfattende reparasjoner eller kun en liten finpuss er dette stedet for deg. Hos oss er ingen skade for liten og ingen skade for stor.

 

Vi utbedrer ”kjøpesenterbulker” både med og uten lakkering. Med vår Celette Gigg er også store rammeskader en utfordring vi gjerne tar på oss.

 

Ved jevnlig kontroll og justering av samtlige hjulvinkler unngår du unødvendig dekkslitasje og bilen blir komfortabel å kjøre. Vi har markedets mest avanserte hjulstillingsapparat.

Les mer

 

Vi renser og fyller gass på klimaanlegget. Skulle det være mistanke om lekkasje på anlegget har vi i et sporstoff i gassen som gjør det lettere å lokalisere og reparere lekkasjen. Klimaanlegget gjør mer enn å kjøle ned på varme sommerdager: Frisk, god luft er viktig for deg som kjører året rundt, og behagelig for passasjerene.

Les mer

 

Med vår Micropaint Smart Repair kan vi også reparere små lakkskader, kantkjørte felger, matte lykter og mye mer til en gunstig pris. Vi lakkerer også interiør m.m. til bolig.

Les mer

 

Om du vil prøve å fikse på bilen din selv kan du kjøpe lakk i riktig farge på sprayboks med profesjonelt sprøytebilde hos oss.

 

Mangler du en del til bilen din? Eller er du er på utkikk etter en ny bil? Vi har et bredt utvalg av begge deler og gode kontakter på både nye og brukte bildeler.

 

ALbee er den moderne gassflasken som forenkler arbeidet ditt! ALbee er også den eneste kjøpeflasken på markedet med regulator, manometer og flowjustering integrert.

Les mer

 

Ønsker du en bedre polering av bilen din? Med vår Perma-Shine polering holder bilen glansen i garantert 6 år. Perma-Shine egner seg også veldig godt på felgene. Med vår

Les mer

Vi tilbyr leiebiler fra Avis og Hertz i tiden din bil er til reparasjon. Vi har også 4 biler selv som du kan leie til en fordelaktig pris.

Vi har også utleie av sakselift 7,6 m og minigraver 3.2 tonn.

Har du behov for andre reparasjonstjenester for bil? Ta kontakt på 64 85 69 00, vi kan helt sikkert hjelpe deg med det du trenger.